fbpx
Wij hebben speciaal voor jou de mooiste combinaties gemaakt. Wil je toch iets anders, dan kan dat! Combineer elk hengsel met jouw favoriete tas.

+ MAE, zwart madras | gestreept

Kleine tas van zwart madras leer, met een gestreept schouderhengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord. Lengte hengsel: circa 120 cm.

 149,00

+ MAE, bordeaux suède | pistache

Kleine tas van bordeauxrood suède leer. Met lang verstelbaar pistache leren hengsel, vak aan de binnenkant, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 179,00

+ MAE, cognac | pistache

Kleine tas van cognac leer. Met lang verstelbaar pistache leren hengsel, vak aan de binnenkant, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 189,00

+ MAE, rood metallic

Kleine tas van rood metallic leer, met een bijpassend kort hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

 149,00

Cadeaubon

Wil je graag een familielid, je vriendin of een collega een product van VAN Van den Dungen cadeau doen, maar weet je niet goed welk model of kleur? Geef diegene een digitale cadeaubon met een kortingscode zodat de gelukkige zelf in onze webshop een mooie tas, riem of hengsel kan uitzoeken! Je kunt eventueel de […]

 50,00 500,00

+ HOPE M, dune | pistache

Schoudertas van dune leer met kort pistache hengsel. Inclusief extra verstelbaar lang hengsel (niet afgebeeld op de foto), verschillende vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

 315,00

+ MAE basis, bordeaux suède

Kleine tas van bordeaux suède leer zonder hengsel, want die kun je hieronder selecteren. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

 110,00

+ MAE, bordeaux | beige

Kleine tas van bordeauxrood leer. Met kort beige hengsel, vak aan de binnenkant, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ MAE, bordeaux suède | petrol

Kleine tas van bordeauxrood suède leer. Met kort petrol hengsel, vak aan de binnenkant, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ MAE, donkerblauw | gestreept

Kleine tas van donkerblauw leer, met een gestreept schouderhengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord. Lengte hengsel: circa 120 cm.

 149,00

+ MAE, donkerbruin vintage | gestreept

Kleine tas van donkerbruin vintage leer, met een gestreept schouderhengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord. Lengte hengsel: circa 120 cm.

 159,00

+ MAE, donkergroen | oranje spots

Kleine tas van donkergroen leer, voorzien van oranje verfspots. Met kort leren hengsel, vak aan de binnenkant, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ MAE, sea suède | roze

Kleine tas van sea suède leer, met een lang roze gestreept hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

 149,00

+ RIEM, zwart | cognac details

Riem gemaakt van zwart leer met cognac details.

 59,00

+ HENGSEL, sea

Kort verwisselbaar sea handvat, 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat. Past bij de HOPE-serie als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan contact met ons op.

 45,00

+ HENGSEL, blauw/rood | gestreept

Lang gestreept hengsel in blauw/rood met donkerblauw details. Lengte 115 cm. Mocht je een andere lengte willen, neem dan contact met ons op. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE tas. Heb je al een MAE en wil je een extra hengsel, neem dan eveneens contact met ons op.

 39,00

+ MAE, beige suède

Kleine tas van beige suède leer, met een beige/geel gestreept schouderhengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord. Lengte hengsel: circa 120 cm.

 149,00

+ MAE, rood croco | geel

Kleine tas van rood leer. Met kort geel hengsel, vak aan de binnenkant, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ MAE M, donkergroen | hibiscus

Middelgrote tas van donkergroen leer, met een hibiscus hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

 189,00

+ MAE M, sea suède |

Middelgrote tas van sea suède leer, met een appelgroen hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

 189,00

+ MAE, apple | donkergroen suède

Kleine tas van appelgroen leer. Met kort donkergroen suède hengsel, binnenvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ MAE, donkergroen floater | gestreept

Kleine tas van donkergroen floater leer. Met een lang gestreept schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ HENGSEL, apple

Kort verwisselbaar appelgroen handvat, 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat. Past bij de HOPE-serie als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan contact met ons op.

 45,00

+ RIEM, camel

Unisex riem van camel leer met blauw detail.

 75,00

+ MAE, sea suède | cognac

Kleine tas van sea suède leer, met een cognac hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

 149,00

+ HENGSEL, grijs/zwart gestreept

Lang gestreept hengsel in grijs/zwart met oranje details. Lengte 115 cm. Mocht je een andere lengte willen, neem dan contact met ons op. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE tas. Heb je al een MAE en wil je een extra hengsel, neem dan eveneens contact met ons op.

 39,00

+ HOPE M, paars

Schoudertas van paars leer met kort hengsel. Inclusief extra verstelbaar lang hengsel (niet afgebeeld op de foto), verschillende vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

 315,00

+ MAE, poederblauw suède | geel

Kleine tas van poederblauw suède leer, met een kort geel handvat. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

 149,00

+ RIEM, donkerblauw

Unisex riem van donkerblauw leer met blauw detail.

 75,00

+ MAE, oranje | geel gestreept

Kleine tas van oranje leer met binnenvak. Met een lang geel gestreept schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ MAE, poederblauw suède | hibiscus

FORMAAT Circa 15 cm hoog x 27 cm breed x 9 cm diep MATERIAAL 100% leer Leer is een natuurlijk product dat met de jaren mooier wordt, LOVE IT!

 149,00

+ HENGSEL, roze gestreept

Lang gestreept hengsel in roze tinten met roomwitte details. Lengte 115 cm. Mocht je een andere lengte willen, neem dan contact met ons op. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE tas. Heb je al een MAE en wil je een extra hengsel, neem dan eveneens contact met ons op.

 39,00

+ MAE, blauw-wit | oranje

Kleine tas gemaakt van speciaal blauw/wit craquelé  leer. Met kort oranje schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 149,00

+ RIEM, cognac blauw

Unisex riem van cognac leer met blauw detail.

 75,00

+ MAE, oranje

Kleine tas van oranje leer. Met kort oranje hengsel, binnenvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ HENGSEL, groen gestreept

Lang gestreept hengsel in groen tinten met oranje details. Lengte 115 cm, mocht je een andere lengte willen, neem dan contact met ons op. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE tas. Heb je al een MAE en wil je een extra hengsel, neem dan eveneens contact met ons op.

 39,00

+ HENGSEL, rood

Kort verwisselbaar rood handvat, 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat (en kan net om de schouder, soms wil je je handen even vrij hebben en dan doe ik het toch). Past bij de HOPE-serie, als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan contact met ons op.

 45,00

+ HOPE S, donkergroen floater |

Schoudertas van donkergroen floater leer. Met kort oranje hengsel, lang verstelbaar hengsel, verschillende vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

 285,00

+ HENGSEL, beige/bruin gestreept

Lang gestreept hengsel in de kleuren beige en bruin, met oranje accenten. Mocht je een andere lengte willen, neem dan contact met ons op. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE tas. Heb je al een MAE en wil je een extra hengsel, neem dan eveneens contact met ons op.

 39,00

+ HOPE L (A4), donkergroen floater

Grote A4 schoudertas van donkergroen leer. Met kort hibiscus hengsel, verschillende vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

 345,00

+ MAE, rood croco | streep

Kleine tas van rood croco leer. Met lang gestreept schouderhengsel van stof, binnenvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ RIEM, donkerbuin

Riem van donkerbruin leer met detail.

 75,00

+ MAE, donkergroen | oranje

Kleine tas gemaakt van donkergroen leer. Met kort, oranje schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 149,00

+ MAE, appelgroen | hibiscus

Kleine tas van appelgroen leer. Met kort hibiscus hengsel, binnenvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ MAE taupe rode spots

Kleine tas van taupe leer met een rode spots. Met kort hengsel, binnenvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ HENGSEL, geel

Kort verwisselbaar geel handvat. 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat. Past bij de HOPE-serie, als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan contact met ons op.

 45,00

25.3

Taupe tas met breed handvat. Prachtig in zijn eenvoud! Meerdere vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant. ​

 325,00

+ MAE, geel | lichtblauw

Kleine tas van geel leer. Met kort lichtblauw hengsel, binnenvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ MAE, rood | gestreept

Kleine tas van rood leer. Met lang rood/wit gestreept schouderhengsel, vak aan de binnenkant, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ RIEM, donkerbruin kobalt

Riem van donkerbruin leer met kobalt detail.

 75,00

+ MAE, rood

Kleine tas van rood leer. Met kort rood hengsel, binnenvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ HENGSEL, paars

Kort verwisselbaar paars handvat. 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat (en kan net om de schouder, soms wil je je handen even vrij hebben en dan doe ik het toch). Past bij de HOPE-serie, als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan eveneens contact met ons op.

 45,00

+ HOPE M, taupe | oranje

Schoudertas gemaakt van taupe leer. Met verstelbaar lang hengsel, kort oranje hengsel, verschillende vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

 315,00

+ RIEM, donkerblauw rood

Riem van donkerblauw leer met rood detail.

 75,00

+ MAE, WAUW!

Als je deze tas in de zon ziet.... WAUW! Kleine tas gemaakt van speciaal leer op blauw suède. Met kort roze schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 149,00

+ MAE, roomwit | cognac

Kleine tas gemaakt van roomwit leer. Met een kort cognac hengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ Billfold voor dames, zwart |

Zwart met witte vlekjes, Compact met veel vakjes

 79,00

+ HENGSEL, oranje

Kort verwisselbaar oranje handvat. 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat (en kan net om de schouder, soms wil je je handen even vrij hebben en dan doe ik het toch). Past bij de HOPE-serie, als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan contact met ons op.

 45,00

+ MAE, blauw suède | groen

​Kleine tas gemaakt van special leer op blauwe suède. Met kort groen schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ HOPE L, donkergroen A4

Schoudertas op A4 formaat gemaakt van donkergroen leer. Met verstelbaar hengsel, petrol handvat, verschillende vakken aan de binnenkant en met een rits aan de bovenkant.

 345,00

+ MAE, taupe/rode spots

Kleine tas van taupe leer met rode spots. Met kort, rood schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 149,00

+ MAE, geel

Kleine tas  van geel leer. Met een kort schouderhengsel, sleutelkoord, binnenvak en een rits aan de bovenkant. ​

 149,00

Portemonnee met rits

Zwart met rode spots, blauwe rits trekker.

 99,00

+ MAE, zwart croco

Kleine tas van zwart croco leer, met een lang, gestreept schouderhengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord. Lengte hengsel: ongeveer 120 cm.

 159,00

+ ANNE-C, donkergroen

Schoudertas  van donkergroen leer. Met donkergroen handvat, verschillende vakken aan de binnenkant en met een rits aan de bovenkant.

 345,00

+ MAE, zwart | gestreept

Kleine tas van zwart leer. Met gestreept schouderhengsel (lengte 110 cm) en een rits aan de bovenkant. Aan de binnenkant een vak en een sleutelkoord. ​

 149,00

+ MAE, party time

Kleine tas van oranje leer met een opvallende print. Met een kort schouderhengsel, binnenvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ MAE, roze | geel

Kleine tas gemaakt van roze leer. Met kort geel schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 149,00

Bag XXL

Grote, diepe schoudertas in prachtig zacht zwart leer. Wil je deze tas in een andere kleur, dan kan ik die voor je maken! Kenmerken: ongevoerde pure tas, twee vakken met rits aan de binnenkant.

 465,00

+ RIEM, donkerbruin/oranje

Riem van donkerbruin leer met oranje details.

 59,00

Portemonnee met rits

Zwart met grijze spots, oranje rits trekker.

 99,00

Cazador del sol op steel

Dankzij de flexibele steel beweegt de zonnebloem op harmonieuze wijze in de wind. Eenmaal opgesteld straalt de zonneschijf een fel geel licht uit. U staat versteld hoe mooi en sterk de lichtsterkte is van deze zonnevangers.

 27,50

Cazador del sol zwevend

Schijnbaar zwevend verspreidt hij hangend aan een dunne nylondraad een sfeervol effect. Bevestig de Cazador op een niet al te winderige plaats zodat deze het effect volledig kan ontplooien op bijvoorbeeld  afgesloten terrassen of andere binnenruimtes. Het warme geel staat gelijk voor energie en harmonie. U zult verrast zijn hoe sterk en helder het fluoriserende licht is.

 22,50

IZIPIZI #D Tortoise

Leesbril voor presbyopie, rond, tijdloos, best verkochte vorm. Unisex, universeel model. Origineel, modieus ontwerp. Hoogwaardige, lichtgewicht, comfortabele leesbril: flexibele armen, rubberen textuur… Essentieel voor het dagelijks leven.

 30,00

+ MAE, donkergroen/ appelgroen

Kleine tas gemaakt van donkergroen leer. Met kort appelgroen schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

+ RIEM, zwart/rood

Riem gemaakt van zwart leer met rode details.  

 59,00

+ MAE, licht roze

Kleine tas gemaakt van licht roze leer. Met kort groen/roze craquelé schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 149,00

+ RIEM, donker cognac/oker

Riem van donker cognac leer met oker details.

 59,00

+ ANNE-C, petrol large

Schoudertas van petrol leer. Met petrol handvat, verschillende vakken aan de binnenkant en met een rits aan de bovenkant.

 370,00

+ RIEM, donkerblauw/rood

Riem gemaakt van donkerblauw leer met rode details.  

 59,00

+ RIEM, cognac

Riem gemaakt van cognac leer.

 59,00

Wallet black

Black wallet with a zipper, red spots and a yellow zip puller.  

 99,00

Wallet black

Black wallet with a zipper, red spots and an orange zip puller.  

 99,00

Portemonnee met zwarte stippen/vlekken

Zwarte portemonnee met rode stippen/vlekken.  

 79,00

MIJN, zwart A4

Stevige tas van zwart leer. Met twee handvatten, meerdere vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

 355,00

+ RIEM, zwart

Riem gemaakt van zwart leer.  

 59,00

+ HENGSEL, cognac snake

Kort verwisselbaar cognac snake handvat, 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat (en kan net om de schouder, soms wil je je handen even vrij hebben en dan doe ik het toch). Past bij de HOPE-serie, als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan contact met ons op.

 45,00

+ PORTEMONNEE, zwart met rode spots

Zwarte portemonnee met een rits, rode spots en een paarse ritstrekker.

 99,00

+ UNIQUE

UNIQUE handbag! Crafted of light blue leather with dark blue spots. Features: unlined bag, including a removable inner bag closable with a zipper.

 265,00

+ MIA

Stijlvolle handtas van lichtblauw leer! Eigenschappen: ongevoerde pure tas, inclusief uitneembare binnentas en afsluitbaar met rits.

+ Doctor’s bag

Stylish handbag! Crafted of cognac leather. Features: two handles, several pockets on the inside and zip fastening on top.

 325,00

+ MAE, zwart/zilver

​Kleine tas gemaakt van zwart leer met zilveren strepen. Met kort gestreept schouderhengsel (lengte 110 cm) en een rits aan de bovenkant. Aan de binnenkant een vak en een sleutelkoord.

 149,00

+ HENGSEL, taupe

Kort verwisselbaar taupe handvat, 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat (en kan net om de schouder, soms wil je je handen even vrij hebben en dan doe ik het toch). Past bij de HOPE-serie, als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan contact met ons op.

 45,00

+ HENGSEL, crossbody

Als je dit hengsel bestelt, hebben we al met elkaar contact gehad en weet ik wat ik moet opsturen.

 79,00

+ UNIQUE

UNIQUE handbag! Crafted of light blue leather with black dots. Features: with adjustable strap, red handles and 2 zippers on top.

 325,00