fbpx
Wij hebben speciaal voor jou de mooiste combinaties gemaakt. Wil je toch iets anders, dan kan dat! Combineer elk hengsel met jouw favoriete tas.

+ MAE, donkergroen floater | gestreept

Kleine tas van donkergroen floater leer. Met een lang gestreept schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ MAE, geel

Kleine tas  van geel leer. Met een kort schouderhengsel, sleutelkoord, binnenvak en een rits aan de bovenkant. ​

+ MAE, donkergroen floater| oranje

Kleine tas gemaakt van donkergroen leer. Met kort, oranje schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

+ MAE, zwart madras | gestreept

Kleine tas van zwart madras leer, met een gestreept schouderhengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE, geel floater | geel

Kleine tas gemaakt van geel floater leer. Met kort, geel schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ MAE, zwart madras | zwart/wit gestreept

Kleine tas van zwart madras leer, met een lang zwart/wit gestreept hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ HENGSEL, geel

Kort verwisselbaar geel handvat. 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat. Past bij de HOPE-serie, als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan contact met ons op.

+ MAE, roomwit | cognac

Kleine tas gemaakt van roomwit leer. Met een kort cognac hengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ MAE, hibiscus floater | geel

Kleine tas gemaakt van hibiscus floater leer. Met kort, geel schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ HENGSEL, luipaard print

Kort verwisselbaar leren handvat met luipaard print. Past bij de MAE-serie als handvat. Past bij de HOPE-serie als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan contact met ons op.

+ HENGSEL, apple

Kort verwisselbaar appelgroen handvat, 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat. Past bij de HOPE-serie als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan contact met ons op.

+ MAE, zwart madras | luipaard

Kleine tas van zwart madras leer, met een kort luipaard print hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE, dune | apple

Kleine tas van zandkleurig leer. Met kort leren appelgroen hengsel, vak aan de binnenkant, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ MAE, hibiscus | apple

Kleine tas van hibiscus floater leer, met een lang appelgroen verstelbaar hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE, zwart madras | luipaard details

Kleine tas van zwart madras leer, met een lang stoffen hengsel met luipaard details. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE L, rood madras

Middelgrote tas van rood madras leer, met een bijpassend rood madras hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ RIEM, cognac | oranje spots

Riem van cognac leer met cognac details met oranje spots.

+ MAE, apple | donkergroen suède

Kleine tas van appelgroen leer. Met kort donkergroen suède hengsel, binnenvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ PORTEMONNEE, zwart met rits | witte spots

Zwarte portemonnee met rits en witte spots, gekleurde rits trekker.

+ MAE, dune | oranje

Kleine tas van zandkleurig leer, met een kort oranje hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ RIEM, blauw

Riem van blauw leer met blauwe details.

+ MAE, dune | geel

Kleine tas van zandkleurig leer, met een kort geel hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE, zwart madras | terra orange

Kleine tas van zwart madras leer, met een lang herfst-oranje leren hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE, donkerblauw | gestreept

Kleine tas van donkerblauw leer, met een gestreept schouderhengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord. Lengte hengsel: circa 120 cm.

+ RIEM, blauw hexagoon

Riem van blauw leer met een hexagoon print en blauw/cognac detail.

+ MAE, dune | gestreept

Kleine tas van zandkleurig leer, met een gestreept schouderhengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE, cognac | pistache

Kleine tas van cognac leer. Met lang verstelbaar pistache leren hengsel, vak aan de binnenkant, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ MAE M, zwart madras | zwart/beige gestreept

Middelgrote tas van zwart madras leer, met een lang zwart/beige gestreept hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE, bordeaux | beige

Kleine tas van bordeauxrood leer. Met kort beige hengsel, vak aan de binnenkant, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ RIEM, zwart | rode spots

Riem van zwart leer met rode spots als detail.

+ MAE, dune | beige

Kleine tas van zandkleurig leer. Met lang verstelbaar beige leren hengsel, vak aan de binnenkant, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ MAE, rood

Kleine tas van rood leer. Met kort rood hengsel, binnenvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ MAE, oranje | geel gestreept

Kleine tas van oranje leer met binnenvak. Met een lang geel gestreept schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ MAE, zwart madras | stof

Kleine tas van zwart madras leer, met een lang stoffen hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ RIEM, zwart

Riem van zwart leer met zwart detail.

+ MAE M, donkerblauw | paars

Middelgrote tas van donkerblauw leer, met een lang verstelbaar paars hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE, zwart madras | zwart

Kleine tas van zwart madras leer, met een zwart leer lang schouderhengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE, rood metallic

Kleine tas van rood metallic leer, met een bijpassend kort hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE, zwart madras | rode spots

Kleine tas van zwart madras leer, met een kort zwart hengsel voorzien van rode spots. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE, zwart madras | cognac

Kleine tas van zwart madras leer, met een kort cognac hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE, rood croco | geel

Kleine tas van rood leer. Met kort geel hengsel, vak aan de binnenkant, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

Cadeaubon

Wil je graag een familielid, je vriendin of een collega een product van VAN Van den Dungen cadeau doen, maar weet je niet goed welk model of kleur? Geef diegene een digitale cadeaubon met een kortingscode zodat de gelukkige zelf in onze webshop een mooie tas, riem of hengsel kan uitzoeken! Je kunt eventueel de […]

 50,00 500,00

+ MAE, donkergrijs suède | geel

Kleine tas van donkergrijs suède leer. Met kort geel hengsel, binnenvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ HENGSEL, oranje

Kort verwisselbaar oranje handvat. 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat (en kan net om de schouder, soms wil je je handen even vrij hebben en dan doe ik het toch). Past bij de HOPE-serie, als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan contact met ons op.

+ HENGSEL, sea

Kort verwisselbaar sea handvat, 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat. Past bij de HOPE-serie als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan contact met ons op.

+ HENGSEL, blauw/rood gestreept

Lang gestreept hengsel in blauw/rood met donkerblauw details. Lengte 115 cm. Mocht je een andere lengte willen, neem dan contact met ons op. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE tas. Heb je al een MAE en wil je een extra hengsel, neem dan eveneens contact met ons op.

+ MAE M, donkergroen | hibiscus

Middelgrote tas van donkergroen leer, met een hibiscus hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ RIEM, donkerblauw | roze spots

Riem van donkerblauw leer met roze spots als detail.

+ MAE, poederblauw suède | geel

Kleine tas van poederblauw suède leer, met een kort geel handvat. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE, sea suède | cognac

Kleine tas van sea suède leer, met een cognac hengsel. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ HENGSEL, grijs/zwart gestreept

Lang gestreept hengsel in grijs/zwart met oranje details. Lengte 115 cm. Mocht je een andere lengte willen, neem dan contact met ons op. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE tas. Heb je al een MAE en wil je een extra hengsel, neem dan eveneens contact met ons op.

+ HOPE M, paars

Schoudertas van paars leer met kort hengsel. Inclusief extra verstelbaar lang hengsel (niet afgebeeld op de foto), verschillende vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

+ MAE, blauw-wit | oranje

Kleine tas gemaakt van speciaal blauw/wit craquelé  leer. Met kort oranje schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

+ RIEM, cognac blauw

Unisex riem van cognac leer met blauw detail.

+ MAE, rood croco | gestreept

Kleine tas van rood croco leer. Met lang gestreept schouderhengsel van stof, binnenvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ MAE, poederblauw suède | hibiscus

Kleine tas van poederblauw suède leer, met een kort hibiscus handvat. Deze tas is afsluitbaar met een rits, heeft aan de binnenkant een klein vakje en een sleutelkoord.

+ MAE, oranje

Kleine tas van oranje leer. Met kort oranje hengsel, binnenvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ HENGSEL, roze gestreept

Lang gestreept hengsel in roze tinten met roomwitte details. Lengte 115 cm. Mocht je een andere lengte willen, neem dan contact met ons op. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE tas. Heb je al een MAE en wil je een extra hengsel, neem dan eveneens contact met ons op.

+ MAE, zwart | gestreept

Kleine tas van zwart leer. Met gestreept schouderhengsel en een rits aan de bovenkant. Aan de binnenkant een vak en een sleutelkoord. ​

+ HENGSEL, groen gestreept

Lang gestreept hengsel in groen tinten met oranje details. Lengte 115 cm, mocht je een andere lengte willen, neem dan contact met ons op. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE tas. Heb je al een MAE en wil je een extra hengsel, neem dan eveneens contact met ons op.

+ HENGSEL, rood

Kort verwisselbaar rood handvat, 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat (en kan net om de schouder, soms wil je je handen even vrij hebben en dan doe ik het toch). Past bij de HOPE-serie, als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan contact met ons op.

+ HOPE S, donkergroen floater | oranje

Schoudertas van donkergroen floater leer. Met kort oranje hengsel, lang verstelbaar hengsel, verschillende vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant. Kleur van binnenvak kan wisselen, rits is altijd rood

+ HENGSEL, beige/bruin gestreept

Lang gestreept hengsel in de kleuren beige en bruin, met oranje accenten. Mocht je een andere lengte willen, neem dan contact met ons op. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE tas. Heb je al een MAE en wil je een extra hengsel, neem dan eveneens contact met ons op.

+ RIEM, donkerbuin

Riem van donkerbruin leer met detail.

+ MAE, appelgroen | hibiscus

Kleine tas van appelgroen leer. Met kort hibiscus hengsel, binnenvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ MAE, rood | gestreept

Kleine tas van rood leer. Met lang rood/wit gestreept schouderhengsel, vak aan de binnenkant, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ RIEM, donkerbruin kobalt

Riem van donkerbruin leer met kobalt detail.

+ HENGSEL, paars

Kort verwisselbaar paars handvat. 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat (en kan net om de schouder, soms wil je je handen even vrij hebben en dan doe ik het toch). Past bij de HOPE-serie, als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan eveneens contact met ons op.

+ MAE, donkergroen/ appelgroen

Kleine tas gemaakt van donkergroen leer. Met kort appelgroen schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ RIEM, donkerblauw rood

Riem van donkerblauw leer met rood detail.

+ Billfold voor dames, zwart | spots

Zwart met witte vlekjes, Compact met veel vakjes

+ MAE, blauw suède | groen

​Kleine tas gemaakt van special leer op blauwe suède. Met kort groen schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

+ MAE, zwart/wit snake

Kleine tas van zwart/wit leer met een snake print. Met een kort schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

Portemonnee met rits

Zwart met rode spots, blauwe rits trekker.

+ ANNE-C, donkergroen

Schoudertas  van donkergroen leer. Met donkergroen handvat, verschillende vakken aan de binnenkant en met een rits aan de bovenkant.

Bag XXL

Grote, diepe schoudertas in prachtig zacht zwart leer. Wil je deze tas in een andere kleur, dan kan ik die voor je maken! Kenmerken: ongevoerde pure tas, twee vakken met rits aan de binnenkant.

Portemonnee met rits

Zwart met grijze spots, oranje rits trekker.

Cazador del sol op steel

Dankzij de flexibele steel beweegt de zonnebloem op harmonieuze wijze in de wind. Eenmaal opgesteld straalt de zonneschijf een fel geel licht uit. U staat versteld hoe mooi en sterk de lichtsterkte is van deze zonnevangers.

Cazador del sol zwevend

Schijnbaar zwevend verspreidt hij hangend aan een dunne nylondraad een sfeervol effect. Bevestig de Cazador op een niet al te winderige plaats zodat deze het effect volledig kan ontplooien op bijvoorbeeld  afgesloten terrassen of andere binnenruimtes. Het warme geel staat gelijk voor energie en harmonie. U zult verrast zijn hoe sterk en helder het fluoriserende licht is.

+ ANNE-C, petrol large

Schoudertas van petrol leer. Met petrol handvat, verschillende vakken aan de binnenkant en met een rits aan de bovenkant.

+ RIEM, donkerblauw/rood

Riem gemaakt van donkerblauw leer met rode details.  

+ RIEM, cognac

Riem gemaakt van cognac leer.

MIJN, zwart A4

Stevige tas van zwart leer. Met twee handvatten, meerdere vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

+ RIEM, zwart

Riem gemaakt van zwart leer.  

+ UNIQUE

UNIQUE handtas! Lichtblauw leer met donkerblauwe spots. Eigenschappen: ongevoerde tas, inclusief uitneembare binnentas afsluitbaar met rits.

+ MIA

Stijlvolle handtas van lichtblauw leer! Eigenschappen: ongevoerde pure tas, inclusief uitneembare binnentas en afsluitbaar met rits.

+ Doctor’s bag

Stylish handbag! Crafted of cognac leather. Features: two handles, several pockets on the inside and zip fastening on top.

+ HENGSEL, taupe

Kort verwisselbaar taupe handvat, 100% leer. Past bij de MAE-serie als handvat (en kan net om de schouder, soms wil je je handen even vrij hebben en dan doe ik het toch). Past bij de HOPE-serie, als kort schouderhengsel. Deze hengsels zijn alleen verkrijgbaar bij aankoop van een MAE of HOPE tas. Heb je al een MAE of een HOPE en wil je een extra hengsel, neem dan contact met ons op.

+ HENGSEL, leer, crossbody

Als je dit hengsel bestelt, hebben we al met elkaar contact gehad en weet ik wat ik moet opsturen.