fbpx

Toont alle 105 resultaten

Billfold voor dames,

Zwart met witte vlekjes, Compact met veel vakjes

 79,00

MAE, geel

Kleine tas gemaakt van geel leer. Met een lang geel schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

MAE, licht taupe/sorbet

Kleine tas gemaakt van licht taupe kleurig leer. Met een kort sorbetkleurig schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

MAE, zwart/tijger

Kleine tas gemaakt van zwart leer. Met een kort panter schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 139,00

MAE, taupe/oranje

Kleine tas gemaakt van taupe leer. Met kort oranje schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

MAE, zwart/wit snake

Kleine tas gemaakt van zwart/wit leer met een snake print. Met een kort schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

ANNE-C, donkergroen

Schoudertas gemaakt van donkergroen leer. Met donkergroenkleurig handvat, verschillende vakken aan de binnenkant en met een rits aan de bovenkant.

 345,00

Portemonnee met rits

Zwart met grijze spots, oranje rits trekker.

 99,00

MAE, zwart/gestreept

Kleine tas gemaakt van zwart leer. Met gestreept schouderhengsel (lengte 110 cm) en een rits aan de bovenkant. Aan de binnenkant een vak en een sleutelkoord. ​

 129,00

MAE, donkerrood/croco

Kleine tas gemaakt van donkerrood croco leer. Met een lang rood schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

MAE, cognac croco/cognac

Kleine tas gemaakt van cognackleurig leer met een croco print. Met een kort cognackleurig schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

+ UNIQUE

UNIQUE handtas! Kleine tas gemaakt van speciaal leer op blauwe suède. Kenmerken: blauwe handvatten, diverse vakken aan de binnenkant en een ritssluiting aan de bovenzijde.

 325,00

Cazador del sol

Dankzij de flexibele steel beweegt de zonnebloem op harmonieuze wijze in de wind. Eenmaal opgesteld straalt de zonneschijf een fel geel licht uit. U staat versteld hoe mooi en sterk de lichtsterkte is van deze zonnevangers.

 27,50

MAE, cognac/oranje

Kleine tas gemaakt van cognackleurig leer. Met een lang verstelbaar oranje schouderhengsel, vakje, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

Cazador del sol

Schijnbaar zwevend verspreidt hij hangend aan een dunne nylondraad een sfeervol effect. Bevestig de Cazador op een niet al te winderige plaats zodat deze het effect volledig kan ontplooien op bijvoorbeeld  afgesloten terrassen of andere binnenruimtes. Het warme geel staat gelijk voor energie en harmonie. U zult verrast zijn hoe sterk en helder het fluoriserende licht is.

 22,50

MAE, zwart/gestreept

Kleine tas gemaakt van zwart leer. Met gestreept schouderhengsel (lengte 110 cm) en een rits aan de bovenkant. Aan de binnenkant een vak en een sleutelkoord. ​

 129,00

Hengsel, rood

Korte verwisselbare handgreep van rood leer. Past bij de HOPE-serie.

 39,00

IZIPIZI #D Tortoise

Leesbril voor presbyopie, rond, tijdloos, best verkochte vorm. Unisex, universeel model. Origineel, modieus ontwerp. Hoogwaardige, lichtgewicht, comfortabele leesbril: flexibele armen, rubberen textuur… Essentieel voor het dagelijks leven.

 30,00

RIEM, cognac/oranje

Riem gemaakt van cognac leer met oranje details.  

 59,00

MAE, donkerblauw

Kleine tas gemaakt van donkerblauw leer. Met gestreept schouderhengsel (lengte 110 cm) en een rits aan de bovenkant. Aan de binnenkant een vak en een sleutelkoord. ​

 129,00

MAE, zwart zilver

Kleine tas gemaakt van zwart/wit gestreept leer. Met een lang, niet verstelbaar geel hengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. Met dit hengsel draag je de tas cross-over. Lengte hengsel ± 101 cm.

 149,00

MAE, oker croco/beige

Kleine tas gemaakt van okerkleurig leer met een croco print. Met een kort beige vacht schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

MAE, donkergroen

Kleine tas gemaakt van donkergroen leer. Met gestreept schouderhengsel (lengte 110 cm) en een rits aan de bovenkant. Aan de binnenkant een vak en een sleutelkoord. ​

 129,00

MAE, zwart/wit print

Kleine tas gemaakt van zwart leer. Met een kort zwart/wit slangenprint schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

HOPE, donkerblauw/rode vlekjes

Schoudertas gemaakt van donkerblauw leer met rode vlekjes. Met verstelbaar lang hengsel, een rood kort hengsel, verschillende vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

 285,00

MAE, donkergroen/oranje

Kleine tas gemaakt van donkergroen leer. Met kort, oranje schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 129,00

MAE, petrol suède

Kleine tas gemaakt van petrol-kleurig suède leer met een geometrie print. Met een kort schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

MAE, tuigleer/hengsel RENSKE

Kleine tas MAE gemaakt van tuigleer. Met een lang 4 cm breed verstelbaar hengsel RENSKE , sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 149,00

MAE, hysterical orange

Kleine tas gemaakt van oranje leer met een opvallende print. Met een kort schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

MAE, zwart/wit snake

Kleine tas gemaakt van zwart/wit leer met een snake print. Met een lang, niet verstelbaar geel hengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. Met dit hengsel draag je de tas cross-over. Lengte hengsel ± 101 cm.

 149,00

MAE, donkergroen

Kleine tas gemaakt van donkergroen leer. Met een lang 4 cm breed verstelbaar hengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.  

 149,00

MAE, cognac croco/beige

Kleine tas gemaakt van cognac croco leer. Met een kort beige hengsel met haren, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

RIEM, zwart/rood

Riem gemaakt van zwart leer met rode details.  

 59,00

MAE, roomwit/cognac

Kleine tas gemaakt van roomwit leer. Met een kort cognac hengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

MAE, geel

Kleine tas gemaakt van geel leer. Met een kort schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 129,00

A4, beige/cognac

A4 suède beige tas met cognac accenten. Met binnenvak en rits aan de bovenkant.

 365,00

MAE, cognac

Kleine tas gemaakt van cognac kleurig leer. Met gestreept schouderhengsel (lengte 110 cm) en een rits aan de bovenkant. Aan de binnenkant een vak en een sleutelkoord. ​

 129,00

MAE, greige/oranje

Kleine tas gemaakt van grijs/beige (greige) leer. Met een lang oranje hengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. Lengte hengsel ± 101 cm.

 149,00

MAE, roomwit/rood

Kleine tas gemaakt van roomwit leer. Met een lang, niet verstelbaar rood hengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. Met dit hengsel draag je de tas cross-over. Lengte hengsel ± 101 cm.

 149,00

MAE, roze/geel

Kleine tas gemaakt van roze leer. Met kort geel schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 129,00

ANNE-C, petrol large

Schoudertas gemaakt van petrol leer. Met petrol-kleurig handvat, verschillende vakken aan de binnenkant en met een rits aan de bovenkant.

 370,00

MAE, print/beige

Kleine tas gemaakt van geprint leer op beige suède. Met kort, roze schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 129,00

MAE, donkergroen/ appelgroen

Kleine tas gemaakt van donkergroen leer. Met kort appelgroen schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

MAE, licht taupe/roze

Kleine tas gemaakt van licht taupe leer. Met een lang, niet verstelbaar roze hengsel met croco print, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. Met dit hengsel draag je de tas cross-over. Lengte hengsel ± 101 cm.

 149,00

HOPE, geel

Schoudertas gemaakt van geel leer. Met verstelbaar lang hengsel, kort lichtblauw croco hengsel, verschillende vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

 315,00

+ UNIQUE

Stylish handbag! Crafted of light blue leather. Features: unlined pure bag, including a removable inner bag closable with buttons.

 295,00

MAE, licht roze

Kleine tas gemaakt van licht roze leer. Met kort groen/roze craquelé schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 129,00

MAE, beige/hemelsblauw

Kleine tas gemaakt van beige leer. Met kort hemelsblauw schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

HOPE, blue jeans/geel

Schoudertas gemaakt van blue jeans leer. Met verstelbaar lang hengsel, kort geel hengsel, verschillende vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

 315,00

MAE, appelgroen

Kleine tas gemaakt van appelgroen leer. Met kort, appelgroen schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

MAE, blauw/groen

​Kleine tas gemaakt van special leer op blauwe suède. Met kort groen schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

MAE, appelgroen/roze

Kleine tas gemaakt van appelgroen leer. Met kort roze schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

MAE, petrol/paars

Kleine tas gemaakt van petrol leer met een paars schouderhengsel. Aan de binnenkant een telefoonvak, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 189,00

MAE, roze/groen

​Kleine tas gemaakt van zwart leer. Met kort groen schouderhengsel en een rits aan de bovenkant. Aan de binnenkant een vak en een sleutelkoord.

 129,00

MAE, blauw/wit

Kleine tas gemaakt van speciaal blauw/wit craquelé  leer. Met kort oranje schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 129,00

HOPE, donkergroen/groen

Schoudertas gemaakt van donkergroen leer. Met verstelbaar lang hengsel, kort groen hengsel, verschillende vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

 315,00

Gloves, jungle green,

Laimböck leather gloves for women from African lambskin and lined with a wool blend. So Soft! Color: Jungle Green

 72,99

Lammy Red

Lammy ladies glove, is made from 100% Portuguese sheepskin. The glove is characterized by the piping and is hand sewn. Color: Red.

 109,99

MAE, blauw suède

Kleine tas gemaakt van speciaal leer op blauwe suède. Met kort roze schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 129,00

MAE, donkergroen/ gestreept

Kleine tas gemaakt van donkergroen leer. Met lang gestreept schouderhengsel van stof, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant.

 129,00

Gloves, blue, size

Laimböck leather gloves for women from African lambskin and lined with a wool blend. So Soft! Color: blue

 72,99

Wallet black

Black wallet with a zipper, red spots and a yellow zip puller.  

 99,00

MAE, donkergroen/groen

Kleine tas gemaakt van donkergroen leer. Met kort, groen schouderhengsel, sleutelkoord en een rits aan de bovenkant. ​

 129,00

Wallet black

Black wallet with a zipper, red spots and an orange zip puller.  

 99,00

RIEM, donkerblauw/rood

Riem gemaakt van donkerblauw leer met rode details.  

 59,00

HOPE, blue jeans

Schoudertas gemaakt van blue jeans leer. Met verstelbaar lang hengsel, kort oranje hengsel, verschillende vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

 285,00

Wallet black

Black billfold with red spots.  

 79,00

MIJN, zwart A4

Stevige tas van zwart leer. Met twee handvatten, meerdere vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

 355,00

RIEM, zwart

Riem gemaakt van zwart leer.  

 59,00

Hengsel, cognac

Korte verwisselbare handgreep gemaakt van cognac kleurig leer. Past bij de HOPE-serie.

 39,00

MAE, zwart

Kleine tas gemaakt van zwart leer. Met verstelbaar zwart schouderhengsel en een rits aan de bovenkant. Aan de binnenkant een vak en een sleutelkoord. ​

 149,00

Hengsel, oranje

Korte verwisselbare handgreep gemaakt van oranje leer. Past bij de HOPE-serie.

 39,00

Wallet black

Black wallet with a zipper, red spots and a purple zip puller.  

 99,00

HOPE, donkergroen

Schoudertas gemaakt van donkergroen leer. Met verstelbaar lang hengsel, een kort oranje hengsel, verschillende vakken aan de binnen kant en een rits aan de bovenkant.

 285,00

+ UNIQUE

UNIQUE handbag! Crafted of light blue leather with dark blue spots. Features: unlined bag, including a removable inner bag closable with a zipper.

 265,00

RIEM, cognac

Riem gemaakt van cognac leer.

 59,00

HOPE, donkergroen A4

Schoudertas op A4 formaat gemaakt van donkergroen leer. Met verstelbaar hengsel, petrol-kleurig handvat, verschillende vakken aan de binnenkant en met een rits aan de bovenkant.

 345,00

Gloves Red

This leather glove has a warm fleece lining and no details on the upper hand. The inner hand is provided with a small elastic at the wrist that ensures a beautiful fit with this longer model glove. Color: Red.

 59,99

HOPE, blue jeans/oranje

Schoudertas gemaakt van blue jeans leer. Met verstelbaar lang hengsel, kort oranje hengsel, verschillende vakken aan de binnenkant en een rits aan de bovenkant.

 315,00