Terugbetalings- en retourbeleid

Ons terugbetalings- en retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Cadeaubonnen zijn vrijgesteld van terugzending.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend:

  • Elk item dat niet in de originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
  • Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we jouw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van jouw terugbetaling.

Als je bent goedgekeurd, wordt jouw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een terugbetaling op de oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Late of gemiste terugbetalingen

Als je nog geen restitutie hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw. Neem indien je een creditcard heb gebruikt contact op met je creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat jouw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven. Neem vervolgens contact op met jouw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en jouw teruggave nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@vanvandendungen.nl.

Sale items

Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen worden gerestitueerd. Afgeprijsde artikelen (sale) kunnen niet worden geretourneerd.

Vervanging

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@vanvandendungen.nl en stuur jouw artikel naar: Kortestraat 24, 6811 EP te Arnhem.

Geschenken

Als het artikel bij aankoop als cadeau was gemarkeerd en rechtstreeks naar je werd verzonden, ontvang je een cadeaubon (digitale kortingscode) voor de waarde van jouw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je opgestuurd.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd toen het werd gekocht, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de schenker en zal hij/zij over jouw retourzending worden geïnformeerd.

Retourverzending

Om jouw product te retourneren, moet je het opsturen naar: Kortestraat 24, 6811 EP te Arnhem.

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van jouw eigen verzendkosten voor het retourneren van jouw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op jouw terugbetaling.

Als je meerdere dure artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@vanvandendungen.nl voor vragen over terugbetalingen en retouren.